451 lediga jobb som hyrläkare

Vi utgår alltid från dina intressen och förutsättningar. Efter en inledande kvalitetssäkring gärna veta: Var står du och vart är du på väg i livet och karriären? Var i landet vill du jobba? Vilka erfarenheter har du i bagaget? Vill du ha kortare eller längre uppdrag, på heltid eller deltid? Kanske jobba extra under helger och kvällar? Vill du vara anställd av Almia eller fakturera dina timmar från eget bolag? (I så fall hjälper vi dig gärna att starta ett.)

Som Almialäkare är du en värdefull del av vårdteamet där du jobbar, men också en uppskattad kollega i vår egen professionella gemenskap. Vi finns ständigt till hands och träffas då och då för utbyte av idéer, ny kunskap och erfarenheter.

Har du några frågor om oss och vår verksamhet? Skicka en intresseanmälan eller kontakta vår rekryterings- och konsultansvarig för läkare så hjälper vi dig gärna genom hela processen.

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Filtrera din sökning

Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Östhammar

Östhammar, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Östhammar. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom reumatologi till reumatologen Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
Läkare

Läkare till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till MAVA Motala

Motala, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Motala. Erfarenhet av arbete på MAVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-29 - 2024-07-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på MAVA.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-07 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom geriatrik till geriatrisk avdelning Kristinehamn

Kristinehamn, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom geriatrik, internmedicin eller palliativmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Kristinehamn. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-07 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Torsås

Torsås, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Torsås. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Kalmar

Kalmar, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Kalmar. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom geriatrik till geriatrisk avdelning Kristinehamn

Kristinehamn, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Kristinehamn. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
Läkare

Specialist inom hud- och könssjukdomar till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom hud- och könssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom akutsjukvård till akutsjukvård Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom akutsjukvård eller kirurgi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ovanåker

Ovanåker, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ovanåker. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-07-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom kärlkirurg till kirurgen Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kärlkirurgi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
Läkare

Läkare till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom urologi till kirurgen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-18 - 2024-08-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
Läkare

Specialist inom neurologi till neurologi Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden KARLSKOGA

Karlskoga, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, KARLSKOGA. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Läkare till hälsocentral Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom neurologi till mottagning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till mottagning Pajala

Pajala, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Pajala. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom neuroradiologi till radiologen Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neuroradiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom gastroenterologi till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom gastroenterologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-22 - 2024-10-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Berg

Berg, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Berg. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom endokrinologi och diabetologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom endokrinologi och diabetologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-09-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi eller klinisk fysiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Ängelholm

Ängelholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ängelholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till medicin Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sorsele

Sorsele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Sorsele. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-10-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom neurologi till neurologi Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom urologi till kirurgen Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Storuman

Storuman, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Storuman. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-06 - 2024-10-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kiruna

Kiruna, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kiruna. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till psykiatri Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till njurmedicin Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
Läkare

Specialist inom kirurgi till kirurgen Enköping

Enköping, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kirurgi eller akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Enköping. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
Läkare

Läkare till vårdcentral Höganäs

Höganäs, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Höganäs. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi eller klinisk fysiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-11 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kramfors

Kramfors, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Kramfors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-07-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom hud- och könssjukdomar till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom hud- och könssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till BAVA Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på BAVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på BAVA.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-04 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi eller klinisk fysiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till mottagning Ängelholm

Ängelholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ängelholm. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-16 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom öron-, näs- och halssjukdomar till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom öron-, näs- och halssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till mottagning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom neurologi till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till barnavdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-27 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ovanåker

Ovanåker, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ovanåker. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Specialist inom neurologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-07 - 2024-07-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom akutsjukvård till akutsjukvård Ystad

Ystad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom akutsjukvård eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ystad. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-07 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsneurologi till barn- och ungdomsmottagning Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsneurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på barn- och ungdomsmottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barn- och ungdomsmottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Härnösand

Härnösand, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Härnösand. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-14 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-10-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Specialist inom rehabiliteringsmedicin till mottagning Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom rehabiliteringsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2025-05-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ragunda

Ragunda, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Ragunda. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Kramfors

Kramfors, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Kramfors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-12-01 - 2025-01-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-12-01 - 2025-01-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-10-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Trelleborg

Trelleborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Trelleborg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsneurologi till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsneurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Kristinehamn

Kristinehamn, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Kristinehamn. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-06 - 2024-06-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom endokrinologi och diabetologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom endokrinologi och diabetologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till akutsjukvård Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Strömsund

Strömsund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Strömsund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till geriatrisk avdelning Kristinehamn

Kristinehamn, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Kristinehamn. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-07 - 2024-07-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom reumatologi till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom ortopedi till operation Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-15 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Specialist inom reumatologi till reumatologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-27 - 2024-12-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-06 - 2024-12-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-06 - 2024-12-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Trelleborg

Trelleborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Trelleborg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Perstorp

Perstorp, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Perstorp. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till operation Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
Läkare

Specialist inom neurologi till neurologi Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-12-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Ängelholm

Ängelholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ängelholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till operation Hässleholm

Hässleholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Hässleholm. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-06 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-10-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom internmedicin till mottagning Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Eskilstuna

Eskilstuna, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar, onkologi, radiologi eller anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Eskilstuna. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till njurmedicin Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Klippan

Klippan, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Klippan. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Höganäs

Höganäs, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Höganäs. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Trelleborg

Trelleborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Trelleborg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Mark

Mark, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Mark. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-06-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom internmedicin till vårdcentral Forshaga

Forshaga, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Forshaga. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-28 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till akutsjukvård Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Läkare till barnavdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Berg

Berg, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Berg. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Dorotea

Dorotea, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Dorotea. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Kil

Eskilstuna, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Kil. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-09-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Boden

Boden, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Boden. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-07-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Storuman

Storuman, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Storuman. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-07-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom gastroenterologi till avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom gastroenterologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Härnösand

Härnösand, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Härnösand. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom klinisk fysiologi till mottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom klinisk fysiologi eller kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-06 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-05 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Örebro

Örebro, Örebro

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Örebro, Örebro. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2024-12-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-14 - 2024-09-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsneurologi till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsneurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-09-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till njurmedicin Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-06 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom kirurgi till kirurgen Enköping

Enköping, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kirurgi eller akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Enköping. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Borlänge

Borlänge, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Borlänge. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-11 - 2024-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Trelleborg

Trelleborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Trelleborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-11 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-07-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Hammarö

Hammarö, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Hammarö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin

Ale, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, . Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-11-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Specialist inom psykiatri till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-18 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till akutsjukvård Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Torsby

Torsby, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Torsby. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Eda

Eda, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Eda. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-07-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom akutsjukvård till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom akutsjukvård, kirurgi eller ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Hässleholm

Hässleholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Hässleholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ånge

Borlänge, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Ånge. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Filipstad

Filipstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Filipstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Torsby

Torsby, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Torsby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-09-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Säffle

Säffle, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Säffle. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Hagfors

Hagfors, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Hagfors. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Torsby

Torsby, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Torsby. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till medicin Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-12-26 - 2024-12-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Torsby

Torsby, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Torsby. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-11-03 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2024-12-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri, psykiatri eller allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2025-01-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Filipstad

Filipstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Filipstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Hagfors

Hagfors, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Hagfors. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri, psykiatri eller allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till vårdcentral Säffle

Säffle, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Säffle. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till mottagning Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kiruna

Kiruna, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kiruna. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till barnavdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom neurologi till neurologi Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Läkare till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Vindeln

Vindeln, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vindeln. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Norrköping

Norrköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Norrköping. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom hud- och könssjukdomar till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom hud- och könssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom gastroenterologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom gastroenterologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Bjuv

Bjuv, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Bjuv. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-05 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Klippan

Klippan, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Klippan. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till mottagning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-18 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-12 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom geriatrik till geriatrisk avdelning Norrköping

Norrköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Norrköping. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
Läkare

Specialist inom akutsjukvård till akutsjukvård Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Specialist inom kardiologi till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-21 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom neuroradiologi till radiologen Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neuroradiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom öron-, näs- och halssjukdomar till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom öron-, näs- och halssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till barn- och ungdomsmottagning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på barn- och ungdomsmottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barn- och ungdomsmottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Vindeln

Vindeln, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vindeln. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till mottagning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-29 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Ragunda

Ragunda, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Ragunda. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till psykiatri Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till hälsocentral Strömsund

Strömsund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Strömsund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-06-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom internmedicin till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Nybro

Nybro, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Nybro. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-06-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Dorotea

Dorotea, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Dorotea. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till vårdcentral Osby

Osby, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Osby. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-09-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom internmedicin till medicin Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi eller klinisk fysiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Hallstahammar

Hallstahammar, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Hallstahammar. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-03 - 2024-07-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Torsås

Torsås, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Torsås. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Kalmar

Kalmar, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Kalmar. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kirurgi till akutsjukvård Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kirurgi eller akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Läkare till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Kalmar

Kalmar, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Kalmar. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom reumatologi till reumatologen Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Örkelljunga

Örkelljunga, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Örkelljunga. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-09-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till jourcentral Tierp

Tierp, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Tierp. Erfarenhet av arbete på jourcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-16 - 2024-08-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på jourcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom gastroenterologi till mottagning Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom gastroenterologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till barn- och ungdomsmottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på barn- och ungdomsmottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barn- och ungdomsmottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-04 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-04 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-04 - 2024-08-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Västervik

Västervik, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Västervik. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till mottagning Ängelholm

Ängelholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ängelholm. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-16 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-14 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Borlänge

Borlänge, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Borlänge. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-12 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomsmedicin till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomsmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Oskarshamn

Oskarshamn, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Oskarshamn. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Ängelholm

Ängelholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Ängelholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ånge

Borlänge, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Ånge. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Vännäs

Vännäs, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vännäs. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom allergisjukdomar till lungavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allergisjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk avdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
Läkare

Specialist inom reumatologi till reumatologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom lungsjukdomar till lungavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom lungsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Eskilstuna

Eskilstuna, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Eskilstuna. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Katrineholm

Katrineholm, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Katrineholm. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ockelbo

Ockelbo, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ockelbo. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Åstorp

Grästorp, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Åstorp. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom neurologi till neurologi Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-11-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Specialist inom reumatologi till reumatologen Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom reumatologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till IVA Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Trelleborg

Trelleborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Trelleborg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-12-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till njurmedicin Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-10-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-11-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom urologi till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-24 - 2024-11-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Specialist inom anestesi- och intensivvård till operation Ljungby

Ljungby, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom anestesi- och intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Ljungby. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-23 - 2024-12-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
Läkare

Specialist inom internmedicin till neurologi Bollnäs

Bollnäs, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin eller neurologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Bollnäs. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-18 - 2024-10-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Mönsterås

Mönsterås, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Mönsterås. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-04 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom psykiatri till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom kirurgi till mottagning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kirurgi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom hud- och könssjukdomar till mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom hud- och könssjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Nybro

Nybro, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Nybro. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom urologi till vårdcentral Landskrona

Landskrona, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom urologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Landskrona. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till mottagning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi eller internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Köping

Enköping, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Köping. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Nybro

Nybro, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Nybro. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Karlstad

Karlstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Karlstad. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-19 - 2023-09-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till vårdcentral Årjäng

Årjäng, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Årjäng. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-05 - 2023-10-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom kardiologi till hjärtavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-26 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
Läkare

Specialist inom klinisk fysiologi till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom klinisk fysiologi eller kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-26 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till vårdcentral Falun

Falun, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Falun. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-24 - 2024-05-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Läkare till psykiatri Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-24 - 2024-05-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till rehabilitering Falun

Falun, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Falun. Erfarenhet av arbete inom rehabilitering är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-28 - 2024-05-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom rehabilitering.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Gotland

Gotland, Gotland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gotland, Gotland. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-27 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Specialist inom klinisk fysiologi till mottagning Eskilstuna

Eskilstuna, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom klinisk fysiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Eskilstuna. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-27 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-29 - 2024-05-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till mottagning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-30 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-30 - 2024-05-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-30 - 2024-05-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-30 - 2024-05-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till akutsjukvård Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Läkare till hälsocentral Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom internmedicin till avdelning Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom internmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till hälsocentral Strömsund

Strömsund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Strömsund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom ortopedi till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Läkare till hälsocentral Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Ragunda

Ragunda, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Ragunda. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom psykiatri till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till mottagning Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom radiologi till radiologen Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom radiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
Läkare

Läkare till hälsocentral Boden

Boden, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Boden. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
Läkare

Allmänspecialist till hälsocentral Emmaboda

Emmaboda, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Emmaboda. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Läkare till vårdcentral Höganäs

Höganäs, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Höganäs. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Läkare

Specialist inom njurmedicin till njurmedicin Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom njurmedicin med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-06 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
Läkare

Specialist inom psykiatri till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Specialist inom ortopedi till ortopeden Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ortopedi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Läkare

Läkare till mottagning Pajala

Pajala, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Pajala. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Specialist inom obstetrik och gynekologi till akutsjukvård Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom obstetrik och gynekologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
Läkare

Specialist inom psykiatri till psykiatri Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
Läkare

Specialist inom ögonsjukdomar till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom ögonsjukdomar med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom gastroenterologi till mottagning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom gastroenterologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
Läkare

Läkare till hälsocentral Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
Läkare

Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri till avdelning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd