31 lediga jobb som vårdpersonal i Norge

Lugnare tempo och bättre ekonomi

Som legitimerad sjuksköterska och medborgare i ett nordiskt land är du även välkommen att arbeta i Norge. Först måste du rent formellt ansöka om norsk legitimation, en process som vanligtvis tar mellan en och två månader.

Arbetet som sjuksköterska kan upplevas som stressigt och påfrestande. I Norge är personaltätheten vanligtvis högre, och antalet arbetade timmar per vecka lägre. Båda dessa faktorer kan bidra till en lugnare och mindre påfrestande arbetssituation.

De ekonomiska förutsättningarna har varierat över tid. Men de svenska sjuksköterskor som har valt att arbeta i Norge lyfter ofta fram att lönerna är högre samtidigt som inkomstskatten är lägre. Som svensk kan du även göra vissa avdrag för pendling eller hemresor.

Å andra sidan pekar man ofta på att levnadsomkostnaderna är högre. Under de allra senaste åren har den norska kronan dessutom tappat värde i förhållande till den svenska, vilket påverkar såväl kostnader som löner.

Vi på Almia förmedlar ofta bemanningssköterskor till Norge, med samma trygga service och uppbackning som här hemma.

Hei! Jeg heter Nicolina og jobber som Konsulentsjef. Ta gjerne kontakt, jeg er her for å svare på dine spørsmål!

Hei! Jeg heter Nicolina og jobber som Konsulentsjef. Ta gjerne kontakt, jeg er her for å svare på dine spørsmål!

Filtrera din sökning

SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
Läkare

Specialist inom kirurgi till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kirurgi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-10-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-12-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-10-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till HIA Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-06-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-12 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
Läkare

Specialist inom kardiologi till HIA Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad läkare med vidareutbildning inom kardiologi med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-05 - 2024-06-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till medicin Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-04 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till lungavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Anestesisjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-06 - 2024-06-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Anestesisjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-02 - 2024-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-06-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Anestesisjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-12 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Operationssjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Anestesisjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-06-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Operationssjuksköterska till neurologi Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Operationssjuksköterska till neurologi Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Anestesisjuksköterska till thoraxkirurgen Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på thoraxkirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på thoraxkirurgen.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till neonatalavdelning Oslo

Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Oslo, Oslo. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-23 - 2024-05-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd